Klubberne i Hornsherred

Om Klub Skuldelev

Fritidsklubben Skuldelev ligger i hjertet af Skuldelev by og er tæt placeret sammen med skole, SFO og børnehaven. vi har et tæt samarbejde med Skolen i hverdagen, hvor vi deltager i undervisningen på mellemtrinet.

I klubben er der indmeldt 40-50 børn henover året fra 4-6 klasse. Klubben har åbent hver dag fra kl. 14.00-17.30, fredag til kl. 17.00. Aftenklub en gang om ugen for 5 og 6. klasse til kl.17.30- 20.30.

I klubben er der fastansat 1 ungdomspædagog og 1 klubassistent.

I vores daglige pædagogiske arbejde lægger vi vægt på:

• Store og små fællesskaber

• Nærvær og tryghed

• Den gode relation

• Plads til den enkelte

• medbestemmelse

Klubbens daglige aktiviteter har følgende områder:

Medbestemmelse:

Vi har meget fokus på medbestemmelse i hverdagen. Her er der plads til at medlemmerne har indflydelse på de forskellige aktiviteter, ønsker til eftermiddagsmad og ture ud af klubben. I klubben hænger der en idé tavle hvor alle kan skrive en god idé eller komme med ønsker på en seddel og en gang om ugen undersøger vi sammen med børnene hvad der kan lade sig gøre.

Kreativ:

Her skaber vi rammen om den kreative interesse og udfoldelse. Der er plads til at skabe nye idéer og ønsker, samt lære nye teknikker indenfor dekoration, malerier, smykker m.m.

Sport og leg:

Vi tilbyder dagligt sport og leg i hallen, der er både børne og voksenstyrrede aktiviteter og rig mulighed for fysisk aktivitet, i form af boldspil, gymnastik, dans, badminton m.m.

Computer/It:

Klubben har både computere og PlayStation, som dagligt kan benyttes af klubben medlemmer, dog i begrænset tid. Her er der plads til at være en del af et socialt fællesskab på tværs af årgange eller bare tage hørebøffer på og slappe af for sig selv.

Eftermiddagsmad:

Klubben tilbyder eftermiddagsmad hver dag kl. 15.00. Der bliver serveret et lille mellemmåltid så børnene kan klare sig indtil aftensmaden eller hvis de skal videre til fritidsaktiviteter. Der laves mad efter principperne grønt, groft og varieret. Børnene har stor indflydelse på menuen og er man kommet med et forslag, så er man så vidt muligt med til at tilberede og servere måltidet.

I klubben har vi en betalingsløsning, FK pay