Klubberne i Hornsherred

Praktiske oplysninger

Fra start til slut i klubben

Klublivet starter for de fleste d. 1. maj i 3. klasse. Børnene starter i Miniklub, der strækker sig over maj og juni måned. Den 1. juli overføres børnene automatisk til fritidsklubben. Fritidsklubben rummer børn fra 4. til og med 7. klasse, hvorefter de automatisk meldes ud. Når børnene starter i 7. klasse kan de samtidig begynde i ungdomsklubben. I 7. klasse er muligt at være indmeldt i fritids- og ungdomsklub samtidig. De udmeldes automatisk af ungdomsklubben når de fylder 18 år. 

Klubberne fælles om

Klubberne i Frederikssund kommune arbejder tæt sammen på flere områder. På Frederikssund.dk har vi samlet det er fælles for os. Her kan du blandt andet læse om:

Klubberne informerer

Klubbernes primære informations platform er Aula. 

FKpay

Klubberne har brugerbetaling på nogle aktiviteter og ture samt eftermiddagsmad. Vi  kontant fri, og har en digital betalingsløsning, der hedder FKpay. Når barnet er indmeldt i Klubben får de udleveret et betalingskort. Herefter kan forældrene oprette en konto, indsætte penge og tilknytte det udleverede kort. Barnet kan herefter betale med kortet i alle klubberne Frederikssund. 

Vi har en guide til op oprettelse af FKpay konto.