Klubberne i Hornsherred

Praktiske oplysninger

Fra start til slut i klubben

Klublivet starter for de fleste d. 1. maj i 3. klasse. Børnene starter i Miniklub, der strækker sig over maj og juni måned. Den 1. juli overføres børnene automatisk til fritidsklubben. Fritidsklubben rummer børn fra 4. til og med 7. klasse, hvorefter de automatisk meldes ud. Når børnene starter i 7. klasse kan de samtidig begynde i ungdomsklubben. I 7. klasse er muligt at være indmeldt i fritids- og ungdomsklub samtidig. De udmeldes automatisk af ungdomsklubben når de fylder 18 år. 

Klubberne fælles om

Klubberne i Frederikssund kommune arbejder tæt sammen på flere områder. På Frederikssund.dk har vi samlet det er fælles for os. Her kan du blandt andet læse om:

Klubberne informerer

Klubbernes primære informations platform er Tabulex. Tabulex klub minder om det mange kender fra SFO. I klubberne bruger vi kun få af funktionerne, som fx nyheder og afkrydsning. I dokumentet "Tabulex i klubberne" beskriver vi, vores brug af tabulex og hvordan man som forælder kommer i gang. 

MobilePay

Klubberne har brugerbetaling på nogle aktiviteter og ture og eftermiddagsmad. Vi vil helst undgå kontanter og sigter mod at blive kontant fri. Vi har i klubberne forskellige ordninger, hobbykort, madklub og madkort. Fælles for dem er, at man indsætter penge på MobilePay. Herunder finder Du MobilePay numre til klubberne i Hornsherred.

Klub navn MobilePay nummer
Klub 200 762790
Klub Skuldelev 983125
Klub Himmelblå 364638
Klub Højen 660959
Ungdomsklub Jægerspris 150955
Ungdomsklub Skibby 500290