Klubberne i Hornsherred

Om Ungdomsklubben i Skibby

Vores tilbud omfatter unge fra 7 klasse til den dag de bliver 18 år.

Ungdomsklubben er et gratis tilbud, til de unge, dog med brugerbetaling for aktiviteter. Som f.eks. aftensmad, ture og aktiviteter i huset. Betalingen kan ske på mobilpay 500 290

Et af vores fokus punkter er relationsarbejde, hvilket vi bl.a. gør gennem samtaler med de unge og ved at lærer den enkelte unge at kende. Som personale viser vi interessere for de unges trivsel. Vi lytter til dem, hjælpe og støtte dem.

Et andet fokus punkt er medinddragelse, hvilket vi gør med udgangspunkt i at klubben er de unges sted. Det er vigtigt for os at de unges meninger inddrages i de beslutninger der bliver taget om klubben. Vi holder f.eks. ungemøde, de kommer med ønsker om hvad der skal ske i klubben, hvad vi skal spise osv.

Vi arbejder også med ejerskab af klubben. Det er vigtigt at de unge føler at det er deres klub, deres ting og derfor føler et ansvar for klubben.

De unge har bestemt a vi her i klubben har nul tolerance for mobning. Ved første gang mobning udtrykkes, tager vi en dialog med de unge.

Vi gør meget for at have et tæt forælder samarbejde, for at kunne give de unge den bedste støtte. Vi opfodrer gerne forældre til kontakte os, hvis de har brug for vores hjælp.

Vi holder årligt forældremøde for kommende 7 klasse, samt en årlig familie spisning.

Vi har et tæt samarbejde med fritidsklubberne der er tilknyttet vores distrikt. Vi starter allerede indkøringsfasen af 6 klasse efter jul, hvor vi har en dag kun med deres årgang.

Derudover samarbejde vi også med Skolen, Gadeteamet, SSP og Center for famile og rådgivning.

Klubben er et sted hvor de unge skal møde voksende der har tid og lyst til at lytte. Voksende der ser de unge og møder dem der hvor de er. Et sted med voksende der ikke er bange for at tage en dialog med dem om alt fra samfundet, de ting de oplever og normer og regler. Et sted med voksende der er beviste om at de er rollemodeller, men også med voksende der tør være ”skøre” og fjollede.

Følg os på Facebook